De unieke woningen van Kroon op Jutphaas

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT!
 

De ideale eengezinswoning

Verdeeld over vier blokken vind je 21 grondgebonden eengezinswoningen met een woonoppervlakte van 129 tot maar liefst 144 m2. De ruime woningen bieden ruimte aan minimaal drie slaapkamers, een ruime zolder en een forse achtertuin. De ideale eengezinswoning! Kroon op Jutphaas biedt je daarbij de kans om de indeling van de woning aan te passen. Wil je extra slaapkamers op zolder, een uitbouw voor een grote woonkeuken of een tweede badkamer? Alles is mogelijk.

De ruime twee-onder-een-kapwoning

Aan de Plettenburg worden twee ruimte twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd met een woonoppervlakte van maar lieft 155 m2! Alle ruimte voor een woonkeuken, een extra speelkamer of een ruime living. Deze ruime woningen zijn tevens voorzien van een stenen garage aan huis, ideaal voor de auto, de fiets of de motor in te stallen. Met een kaveloppervlakte van 216 tot 231 m2 is er ook buiten alle ruimte om te genieten!

De schiterende vrijstaande woning

Op de hoek van het het project, aan de Plettenburg, komt één schitterende vrijstaande woning te staan. De ruimte, de vrijheid en het groen komen hier allemaal samen. Met een woonoppervlakte van 150 m2 en een perceeloppervlakte van bijna 300 m2 kun je hier optimaal genieten van de ruimte. De vrijstaande stenen garage is ideaal voor de auto, de fiets of de motor.

Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan nu in!