Het plan

Naast het oude Fort Jutphaas en kasteel Rijnhuizen en vlakbij de gezellige Herenstraat in Nieuwegein wordt een een parel van een nieuwbouwproject gerealiseerd. Kroon op Jutphaas biedt ruimte aan in totaal 26 ruime woningen, verdeeld over 21 eengezinswoningen, twee twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning, en in totaal 30 appartementen. Alle ruimte om te wonen én te genieten dus. Alle woningen worden standaard voorzien van keuken, sanitair en tegelwerk, zodat je direct je woning kan betreden. Verzorgd tot in de kleinste ‘plintjes’!

De woningen zijn van alle moderne woonwensen voorzien: een slimme indeling, een berging, een buitenruimte, en ruime parkeerplekken. Daarnaast worden de woningen 'kant en klaar' opgeleverd, voorzien van standaard keuken en sanitair. Heb jij je eigen specifieke wensen voor de indeling of afwerking, dan is daar uiteraard nog volop ruimte voor!

De appartementen zijn ruim opgezet, van 65 tot 155 m2 GBO, en minimaal voorzien van twee slaapkamers (m.u.v. appartement type G), een ruime woonkamer en keuken, en een grote buitenruimte. Twee van de appartementen zijn zelfs voorzien van een entresol en een riant dakterras! Alle appartementen zijn voorzien van standaard keuken en sanitair en hebben een prachtig uitzicht over het groen.